•  
 • Hubungi : 03-51916008 / 013-3759889 / 012-6601241

Mengenai Kami

  Apa Yang Kami Boleh Bantu Anda
mesin fotostat dan photostat

Siapakah Kami

Novagate Solutions ialah syarikat yang menjalankan perniagaan jual beli mesin fotokopi, menyewa mesin fotokopi, dan import & export mesin fotokopi / fotostat.

Kami mempunyai pengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang ini. Malahan kami menawarkan harga yang berpatutan dengan jaminan yang tiada bandinganya. Misi kami adalah membantu orang ramai mendapatkan mesin fotokopi yang berkualiti dan mampu milik.
Bagaimana kami boleh menandingi syarikat yang lain ialah kami sentiasa mengkaji dan sentiasa bergerak secara kompetitif didalam industri mesin fotokopi / fotostat. Disamping itu kami adalah pengimport utama mesin fotokopi / fotostat.

Perkhidmatan Kami

 • Menjual Mesin Fotostat
 • Menjual Alat Ganti Fotostat
 • Membaiki Mesin Fotostat
 • Menjual Alatan Pejabat
 • Sistem Rangkaian
 • Mengeksport Mesin Fotostat

Kenapa Perlu Memilih Kami

Perkhidmatan Kami

Pakej Sewaan Mesin Fotokopi / Fotostat

Pakej sewaan mesin fotokopi / fotostat hanya kami tawarkan kepada pejabat sahaja. Pakej sewaan kami adalah mampu milik dan tidak perlu berfikir panjang untuk memilikinya. Didalam pakej sewaan ini, kami memberi jaminan dari segi alat-ganti dan toner. Dan sekiranya terdapat kerosakan yang kritikal maka kami akan menukarkannya dengan mesin lain tanpa perlu membayar kos sewaan tambahan.
 

Pakej Belian

Pakej belian ditawarkan untuk pelanggan yang terdiri daripada pejabat ataupun perniagaan fotokopi/ fotostat. Kesemua pakej belian kami mempunyai jaminan terhad bagi setiap barangan.
 

Lain-lain

Kami juga ada menyediakan perkhidmatan menjual alat ganti mesin fotokopi / fotostat, memberi nasihat perniagaan dalam bidang perniagaan fotokopi / fotostat dan juga membantu menyediakan perkhidmatan setup network bagi kegunaan pejabat.
Jaminan & Kualiti
Setiap mesin sebelum ianya keluar dari gudang kami akan melalui 4 jenis major checkpoint yang meliputi pemeriksaan eletronik, pemeriksaan mekanikal, pemeriksaan badan dan pemeriksaan kualiti output. Ini adalah untuk memastikan apabila tiba ditangan anda, hanya perlu pasang dan guna sahaja.
Servis, Jaminan & Alat Ganti
Dalam sesuatu organisasi sama ada pejabat, kedai, sekolah mahupun jabatan kerajaan, sekiranya berlaku kelewatan dalam pembaikan mesin fotokopi/fotostat boleh mengganggu operasi pekerjaan organisasi tersebut. Maka satu mekanisma "fast services" amat diperlukan. Had masa maksimum 5 jam "downtime" adalah satu falsafah syarikat kami bagi tujuan pemulihan mesin.
Juruteknik kami terdiri daripada individu yang mampu memberikan khidmat lepas jualan yang terbaik untuk anda. Mereka telah dilatih dalam pelbagai situasi dan senario masalah mesin yang pelbagai. Jadi tidak hairanlah jika anda boleh memanggil mereka sebagai "Site Engineer".
Disamping servis yang terbaik, syarikat kami juga amat menitik berat mengenai jaminan mesin fotokopi/fotostat dan penggunaan alat ganti. Walaupun kebanyakan alat ganti yang digunakan adalah OEM, tetapi ianya mempunyai kualiti yang sangat tinggi

Gudang Kami

 • mesin-fotostat
  sewa-mesin-fotostat
  sewa fotostat murah
Membawa keajaiban didalam dunia percetakan anda